НОВО

ПРОИЗВОДИ

ЗАUS

Квалитетот е нашата култура.

Beijing KEYLASER SCI-TECH Co., Ltd. основана во 2007 година, светски производител на медицински уреди произведува производи од висока класа за пластични хирурзи, дерматолог, лекари и здравствени работници.

KEYLASER го разви најпрогресивниот производ за да го предводи глобалниот пазар и производите се продаваат на глобално ниво од прекуокеанските канцеларии.

KEYLASER соработува со партнери за дистрибуција ширум светот за да обезбеди највисоко задоволство на клиентите.