I RI

PRODUKTET

RRETHUS

Cilësia është kultura jonë.

Beijing KEYLASER SCI-TECH Co., Ltd. themeluar në vitin 2007, një prodhues mbarëbotëror i pajisjeve mjekësore prodhon produkte të nivelit të lartë për kirurgët plastikë, dermatologë, mjekë dhe profesionistë të kujdesit shëndetësor.

KEYLASER zhvilloi produktin më progresiv për të udhëhequr tregun global dhe produktet po tregtohen globalisht nga zyrat jashtë shtetit.

KEYLASER po bashkëpunon me partnerë të shpërndarjes në mbarë botën për të ofruar kënaqësinë më të lartë të klientit.